Зеленський: Небезпека на ЗАЕС стовідсоткова

Новини, Політика, Суспільство

Президент Володимир Зеленський вважає, що ситуація навколо Запорізької атомної електростанції зараз вкрай небезпечна.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Зеленського за підсумками саміту Кримської платформи.

“Атомна електростанція працює. Викидів на сьогодні там не було. Небезпека – стовідсоткова! Навіть не 99% – 100%! Тому що ми не контролюємо саме те, що там відбувається”.

За його словами, окупанти приховано від персоналу АЕС “щось завозили” на станцію, і це може бути “що завгодно”, навіть міни.

Зеленський переконаний, що світ має поставити росії ультиматум, щоб вона залишила у спокої ЗАЕС, вивезла звідти свою техніку, бомби і зброю .

Крім того, додав президент, росії намагалась від’єднати станцію від електромереж, але, на щастя, цього не відбулось. “Будемо вірити, що вони почули, що це небезпека для всього світу”, – зауважив він.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.