У російсько-українській війні загинув військовослужбовець з Прикарпаття Михайло Раб

Новини, Суспільство

У російсько-українській війні загинув військовий з Прикарпаття Михайло Раб.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінці Рогатинської територіальної громади.

Михайло Раб народився у багатодітній сім’ї в селі Беньківці Івано-Франківського району.

“З-поміж восьми братів і сестер був п’ятою дитиною у батьків. Закінчив Підкамінську школу, був людиною із добрим серцем. У юні роки наш земляк пройшов службу в армії. Згодом працював у агромагазині”, — йдеться у дописі.

Чоловіка мобілізували 19 квітня. Боєць був механіком-водієм танкового батальйону. Михайло Раб загинув 21 серпня. 9 вересня військовослужбовцю мало б виповнитися 42 роки.

Скорботний кортеж прибуде в Рогатин 25 серпня о 12:00. На головній площі міста відбудеться поминальна панахида та прощання з Михайлом Рабом. Згодом траурна колона вирушить до рідного села захисника, де о 13:00 відбудеться похорон.

“Рогатинська міська рада організує автобус для всіх, хто хоче долучитися до церемонії прощання з героєм. Після поминальної панахиди транспорт відправиться у Беньківці з площі Роксолани”, — інформують на сторінці громади.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.