У Коломиї двоє людей постраждали від вибуху котла (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

Прикарпатські рятувальники деблокували двох постраждалих чоловіків, які опинились під завалом через вибух побутового котла у Коломиї.

24 серпня о 05:19 рятувальники отримали повідомлення про вибух котла в приміщенні одноповерхового магазину складського типу в місті Коломия.

Про це повідомили у ГУ ДСНС області, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

До місця події негайно було направлено рятувальників 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Коломия. По прибуттю до місця події, розвідкою встановлено, що відбувся вибух твердопаливного котла в приміщенні одноповерхового магазину складського типу, з подальшою частковою руйнацією будівлі, площа руйнування 400 м.кв, – зазначається у дописі.

На місці події рятувальники знайшли двох постраждалих чоловіків 1986 та 1987 р.н. Їх довелося визволяти з-під завалу. Після чого їх передали працівникам екстреної медичної допомоги.

До ліквідації події залучали 11 осіб особового складу та дві одиниці техніки.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.