На Франківщині у ДТП одна людина загинула, ще двоє отримали травми (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

Смертельна аварія трапилася в Калуші між двома легковиками. Наразі всі обставини зіткнення з’ясовують слідчі в розпочатому кримінальному провадженні.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ДзеркалоМедіа.

22 серпня об 11:30 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі «Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці». На місце аварії негайно виїхали співробітники групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група місцевої поліції та рятувальники.
Поліцейські встановили, що 80-річний водій, місцевий мешканець, керуючи автомобілем ВАЗ 2104, порушив ПДР, не переконався в безпечному маневруванні, здійснив розворот ліворуч та виїхав на смугу зустрічного руху.

В той час водійка Тойоти, 19-річна мешканка Рожнятівщини, яка рухалася позаду, намагалася здійснити об’їзд вищевказаного транспортного засобу і також виїхала на смугу зустрічного руху, де відбулося зіткнення. Від удару іномарка Тойота з’їхала у кювет.

Керманич ВАЗ від отриманих травм помер у лікувальному закладі.
Водійка Тойоти та пасажирка ВАЗ отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані до медзакладу.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.
Поліцейські Прикарпаття закликають водії бути пильними на автошляхах та дотримуватись Правил дорожнього руху! Це може врятувати Ваше життя!

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.