Окупанти влаштували стрілянину поблизу Запорізької ТЕС – мер Енергодару

Кримінал, Новини, Суспільство

Мер Енергодару Дмитро Орлов повідомив, що окупанти влаштували стрілянину поблизу Запорізької ТЕС та обстріляли центральний тепловий пункт у місті.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Орлова в Telegram

Мер прокоментував провокацію росіян з обстрілом автівки поблизу Запорізької ТЕС, в якому окупанти звинувачують ЗСУ. За попередніми даними, внаслідок стрілянини загинув один чоловік та ще кілька людей отримали поранення.

“Окупанти традиційно звинуватили в цьому ЗСУ. Але обставини події викликають великі запитання. Судячи з наявних на відео від самих окупантів пошкоджень автівки з практично рівними отворами від куль, машина була обстріляна практично впритул. Вірогідно, з автомату. Чи дійсно є факт загибелі людини, зараз з’ясовуємо.

Що вже достеменно відомо: мінометними обстрілами в Енергодарі сьогодні було пошкоджено центральний тепловий пункт. На відновлення водопостачання знадобиться час. Попередньо, ремонтні роботи триватимуть до ранку”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.