Україна не причетна до підриву авто, в якому згоріла донька ідеолога Путіна (фото)

Новини, Політика, Суспільство
Автомобіль Land Cruiser Prado, за кермом якого була 29-річна Дар’я Дугіна, вибухнув на ходу.

Як повідомляли ЗМІ, автомобіль дочки російського філософа Олександра Дугіна, якого називають ідеологом “русского мира” та соратником Путіна, вибухнув вчора, 20 серпня, вночі на підмосковній трасі –  у районі селища Великі Вязьоми. Жінка загинула на місці.

За словами очевидців, у машині мав перебувати і сам Дугін, але в останній момент він пересів до іншого автомобіля, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Його донька писала для російських пропагандистських RT та “Царьград” під псевдо Дарья Платонова.

zobrazhennya 2022 08 21 090958709

253412 Daria Platonova Dugina

Україна не причетна до підриву пропагандистки Дарьї Дугіної, в якому вже почали звинувачувати українців росіяни.

Про це заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк в ефірі телемарафону, повідомляєКиїв 24.

“До вчорашнього підриву (Дугіної – ред.) Україна, безумовно, не має стосунку, тому що ми не кримінальна держава, якою є РФ, а тим паче не терористична держава”,– сказав він.

За словами Подоляка, росіяни нагнітають, щоб отримати не приховану мобілізацію, а явну.

Він також припустив, що зараз в Росії  різні політичні угруповання воюють між собою для перерозподілу внутрішнього ідеологічного простору.

b913c4cac98c2ad2a6781f0c8e9c2551

До слова, автомобіль Land Cruiser Prado, за кермом якого була 29-річна Дар’я Дугіна, вибухнув на ходу, в’їхав в огорожу і згорів. Жінка загинула на місці, уламки позашляховика розкидало всією дорогою.

Попубавши на місці трагедії, сам Дугін потрапив до шпиталю.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.