Івано-Франківців закликають готуватися до можливого спалаху коронавірусу (відео)

Відео-новини, Здоров'я, Новини, Суспільство

Мешканців Івано-Франківська закликають вакцинуватися від коронавірусу, адже хвороба нікуди не зникла і через деякий час може статися спалах.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Вежу.

Директорка франківського центру первинної медичної допомоги Ольга Савчук закликала приходити на бустерну вакцинацію. За її словами, у всіх п’яти поліклініках міста є вакцини.

“Ми маємо у достатній кількості CoronaVac. Pfizer також є. Інколи бувають перебої, але це один-два дні, поки не отримаємо наступну партію. Але таких проблем, щоб були черги та не було вакцини, нема”, – переконує Савчук.

Вона додала, що коронавірус нікуди не зник і вже через місяць-півтора може статися спалах хвороби. А тим часом люди не приходять вакцинуватися.

“Люди кажуть, що коронавірусу немає – війна його вбила. Але це неправильна тенденція. Нічого вона не вбила. І через місяць-півтора можемо знову мати велику проблему. До неї треба готуватися. І не треба казати через півтора місяця, що у нас сталася проблема з коронавірусом. Треба від неї вберігатися”, – каже медик.

Тож вона закликає вакцинуватися. Детальніше у відео телеканалу Вежа.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.