У фотопастки національного природного парку “Верховинський” потрапила рись (фото)

Новини, Суспільство, Туризм

На Івано-Франківщині у фотопастки національного природного парку “Верховинський” потрапила рись. Фото з хижою твариною опублікували на Facebook-сторінці парку.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“Ми знову презентуємо вам кадри рисі євразійської із фотопасток, унікальність яких полягає в тому, що це — не вольєр, не центр реабілітації, не зоопарк і навіть не інтродукована тварина для подальшого розмноження, що є об’єктом дослідження. Ні, це — тварина, яка цілком і повністю у своїй стихії, вона тут народилася, живе і надалі дає здорове потомство! Це її світ дикої справжньої природи, з її законами та порядком!” — йдеться у дописі.

У фотопастки національного природного парку "Верховинський" потрапила рись
Фото: Facebook/Національний природний парк “Верховинський”

У Карпатах рисі не вперше потрапляють в об’єктив фотоапарата. 4 січня 2021 року фотограф-любитель Мирон Марецький під час мандрівки у заповіднику Горгани зустрівся із сім’єю рисей — мамою і дитинчам. Чоловікові вдалося їх сфотографувати.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.