Дайджест найбільш потужних вибухів на об’єктах військової інфраструктури з 10 по 18 серпня в Криму (відео)

Відео-новини, Війна, Новини, Політика

У Криму останні 8 днів було неспокійно для росіянських окупантів.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Все почалося з «хлопків» на військовому аеродромі у с. Новофьодоровка під Саками 10 серпня. За попередніми даними у наслідок порушення правил «куріння» там було знищено та пошкоджено не менше 12 літаків. Тоді на росії заявили, що на складах детонували боєприпаси.

@gudzinskiyrost #tik_ok #росія #россия #тік_ток💥🔥 #агресор🤬росія🇷🇺 #тик_ток #агресор🤬росія🇷🇺 #тик_ток #путин #24лютого2022💔 #крим #севастополь #керч #кримский_мост #георгиевское #джанкой #саки #хлопки #крим ♬ оригінальний звук – Рост Гудзінський

11 серпня путін зняв з посади командувача Чорноморським флотом Ігоря Осіпова. Далі більше, 16 серпня пролунали вибухи на військовому летовищі у селищі Гвардійське біля Сімферополя де знаходилося 37 ворожих літаків.

Цього ж дня пролунали знайомі росіянцям «хлопки» на військовому аеродромі у Джанкої, взірвалися вагони з технікою біля вокзалу у цьому місті, а у передмісті було пошкоджено залізничну колію. Детонація та вибухи на військових об’єктах окупантів були такої сили, що прийшлось евакуйовувати населення з 10 кілометрової зони. Вибухи та пожежу вдалось ліквідувати аж через добу.  Окупанти  заявили про диверсію з української сторони. Україна незворушно лиш попередила росіян про небезпеку «куріння» на військових об’єктах.  Сірники як то кажуть «діткам не іграшки».

18 серпня вечір та ніч у Кримських окупантів знову були неспокійні в передмісті Керчі неподалік «Кримського мосту»  близько 20:30 були чутні «хлопки» і завершилась доба подарунків для росіян на аеродромі «Бельбек» біля Севастополя о 23.20 год.

Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк анонсував і інші несподіванки для окупантів на півострові у тому числі і щодо незаконно зведеної на території українського Криму мосту. Отож «Кримському мосту» приготуватися. Далі буде більше.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.