“Воюю за спокій трьох своїх дітей”. Як військовий Анатолій Рюхін боронить країну від окупантів

Новини, Політика, Суспільство

Багатодітний батько з Івано-Франківщини Анатолій Рюхін пішов захищати Батьківщину з перших днів великої війни. Служить молодший сержант у 10 гірсько-штурмовій бригаді, 

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebok-сторінку військового формування.

“Досвідченого та зосередженого воїна видає погляд. Б’ється вперто та впевнено. Щодня”, — так пишуть про військового побратими.

Молодший сержант Анатолій Рюхін з позивним Тоха проживає на Івано-Франківщині. Боєць — гранатометник. Відпрацював за призначенням декілька важких боїв.

Вдома батька чекають троє неповнолітніх діток: двоє синочків та донечка. Щодня вони намагаються додзвонитися до тата, щоб почути його голос.

“Переживають, чи все спокійно, — каже військовий. — Моляться за мене. Бо знають, що краще, як батько, ніхто не захистить свою родину від біди”.

Східні кордони країни Анатолій Рюхін захищав ще в АТО. Хоч багатодітний батько від військової служби звільнений, проте вирішив боронити державу й у 2022 році.

“За плечима — два роки АТО. Нині вже шостий місяць повномасштабної війни. Кривавої та жорстокої. Тут я втрачаю найкращих друзів. Але й здобуваю віру в мир та спокій навколо”, — зізнається захисник.

Військовий успіхами у битвах не вихваляється, але готується до наступного бою.

“Хай би вже швидше війна закінчилася. Хай би нам вдалося нарозумити того нелюда, — каже Тоха. — Так хочеться спокою. Й у мирній Україні виховувати своїх любих діток”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.