У Керчі чули вибухи, окупанти заявили про роботу ППО

Новини, Політика

Мешканці Керчі в окупованому Криму в четвер увечері чули вибухи, окупанти заявили про спрацювання системи ППО.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на так званого “радника голови Криму” Олега Крючкова у Telegram, місцеві телеграм-канали, Крим.Реалії.

“Попередньо. У Керчі спрацювали системи ППО. Небезпеки для міста та мосту немає” – сказав Крючков.

Водночас у кримських пабліках повідомляють про гучний вибух у Керчі, який було чутно у різних районах міста, а також у довколишніх селах. У деяких будинках тремтіли шибки.

Мешканці Керчі повідомили Крим.Реалії, що увечері 18 серпня чули гучні звуки, схожі на вибухи.

За даними з соцмереж, перші гучні вибухи “вся Керч почула” о 20:42. У людей затремтіли шибки, спрацювали сирени автомобілів. Керчани почали писати, що бачили у небі світлу димову смугу. О 20:56 пролунав ще один потужний звук, схожий на вибух, і в небі за пару секунд з’явився вогненний спалах, який зник також за кілька секунд, зазначає видання.

Саме в Керчі бере свій початок Керченський міст або Кримський міст, що з’єднує окупований Крим із Росією.

17 серпня радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що Кримський міст має бути знищений як законна військова ціль.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.