У Богородчанській громаді оголосили дні жалоби за загиблими військовослужбовцями Тарасом Мельником та Василем Макаром

Кримінал, Новини, Політика

17 та 18 серпня 2022 року у Богородчанській громаді Івано-Франківської області оголосили днями жалоби за загиблими у російсько-українській війні Тарасом Мельником та Василем Макаром.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на голову громади Ростислав Заремба.

Як йдеться у повідомленні, 17 серпня, орієнтовно о 15:00, у Богородчани прибуде кортеж з полеглими бійцями. У цей час на Алеї Небесної Сотні відбудеться панахида за загиблими героями. Далі кортеж прямуватиме до села Глибівка, де проживали Тарас Мельник і Василь Макар.

“Обоє побратимів — із села Глибівка, разом служили у 10 гірсько-штурмовій бригаді та загинули у жорстокому бою в Донецькій області 14 серпня 2022 року”, — написав Заремба.

Тарас Мельник та Василь Макар загинули під час стрілецького бою біля села Берестове Бахмутського району. 50-річний Тарас Мельник служив стрільцем-гранатометником. Василь Макар, 1968 року народження, був командиром мотопіхотного відділення однієї із бригад ЗСУ.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.