Після вибухів у Криму росіяни почали масово покидати півострів, — ЗМІ (відео)

Новини, Політика, Суспільство

За інформацією журналістів, за добу з Кримського півострова по Керченському мосту на материкову Росію виїхало практично 40 тисяч автомобілів із туристами та членами сімей окупантів.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Радіо Свобода”.

За минулу добу по Керченському мосту, який з’єднує окупований Крим із материковою Росією, проїхало 38,3 тисячі автомобілів. Це — добовий рекорд трафіку,

За інформацією управління доріг “Тамань”, попередній рекорд було зафіксовано 16 серпня 2020 року. Тоді по Керченському мосту проїхало 37 тисяч 374 транспортні засоби за 24 години.

@gudzinskiy1 #кримський_міст #джанкой #саки #гвардійське🇺🇦 #путин #зеленский #зсу #tik_tok #тик_ток #тик_ток #россия #орки #росіянці #крим #арк #донецьк #жара #курорт #спека🔥 ♬ Воины света – Brutto

Утім, низка експертів пов’язують новий транспортний рекорд із відтоком туристів-росіян, які поспішили покидати Кримський півострів після серії вибухів на військових базах.

Так, глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров стверджує, що після вибухів біля Джанкоя тисячі громадян Росії уже висуваються у бік мосту через Керченську протоку.

А представниця президента України в АРК Таміла Ташева повідомила, що на виїзд із Криму вже утворилися величезні черги.

Нагадаємо, вранці 16 серпня в Джанкойському районі анексованого Криму пролунали вибухи. За непідтвердженими даними, вибух стався у районі селища Майське.

За словами представника Меджлісу кримських татар Рефата Чубарова, вибухнув склад боєприпасів, а детонація продовжується протягом години.

Ближче до обіду РосЗМІ повідомили про нову серію вибухів у Криму. Над російською авіабазою у селищі Гвардійське в окупованому Криму сталося кілька вибухів. Джерела кажуть, що правоохоронці перевіряють версію з атакою малих безпілотників на склад із боєприпасами на базі.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.