На Франківщині ризик спалаху коронавірусу в новому епідсезоні залишається високим, – Дмитренко

Здоров'я, Новини, Суспільство
Рівень захворюваності на коронавірус в Івано-Франківській області знизився в десятки разів, проте ризик спалаху в новому епідсезоні залишається досить високим.
Про це 16 серпня повідомив директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Ігор Дмитренко, інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ .
За його словами, за 15 серпня в області госпіталізували вісім осіб з коронавірусною хворобою. Всього ж з цією недугою на стаціонарному лікуванні перебуває 114 пацієнтів, 1 з яких у відділенні реанімації. Понад 9% хворих потребують додаткової подачі кисню.
Зараз хворим з коронавірусною хворобою надають медичну допомогу у 29 лікувальних закладах, в яких розгорнуто 1 162 ліжка, 98% з яких забезпечені доступом до кисню.
Для госпіталізації дітей в лікарнях області розгорнуто 123 ліжка, з них 17 зайнято.
Чиновник нагадує, що найефективнішим захистом від хвороби залишається вакцинація та закликає прикарпатців щепитися від коронавірусу.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.