ЗСУ вдарили по штабу “Вагнера” в Попасній, фото якого “засвітив” воєнкор – російські канали

Війна, Новини, Політика

Російські телеграм-канали повідомляють про удар ЗСУ по штабу “ПВК Вагнера” ​​в окупованій Попасній Луганській області, фото якого днями опублікував російський воєнкор.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на російську службу Радіо Свобода.

Повідомлення про удар ЗСУ по штабу “вагнерівців” у Попасній з’явилися в неділю у російських телеграм-каналах. Опубліковано також фото руйнувань.

Як пише Радіо Свобода, у телеграм-каналах “ПВК Вагнера” ​​підтверджують удар.

8 серпня про відвідини цього “штабу” написав російський воєнкор Сергій Середа. Він опублікував пост у Telegram, написавши: “Приїхав у Попасну, заїхав до штабу “ПВК Вагнер”. Зустріли як рідного. Розповіли кілька кумедних історій”.

Як пише Радіо Свобода, на одній із викладених ним фото видно Євгена Пригожина, якого вважають власником “ПВК Вагнера”, хоча сам він це заперечує.

Ці фотографії викликали обурення багатьох проросійських коментаторів, оскільки на одній із них видно табличку з адресою найближчого бомбосховища – Миронівська вулиця, 12.

Радіо Свобода вивчило знімки будинків у цьому районі та дійшло висновку, що на фото – справді будинок, розташований за цією адресою.

Після інформації про удар по Попасній воєнкор Сергій Середа видалив своє повідомлення про відвідування “штабу”, але в мережі залишилися його численні копії.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.