У російсько-українській війні загинув боєць 24 бригади з Прикарпаття Олексій Стецюк

Новини, Політика, Суспільство

Вдосвіта 14 серпня у госпіталі помер військовослужбовець з Пасічнянської громади, що на Івано-Франківщині, Олексій Стецюк.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне Карпати.

Боєць отримав поранення на Донеччині. Цю інформацію Суспільному підтвердив голова Пасічнянської територіальної громади Андрій Гунда.

З його слів, Олексій Стецюк пішов воювати добровольцем 4 березня 2022 року. Військовослужбовець боронив Україну від російських окупантів у складі 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила.

5 вересня чоловікові виповнилося б 55 років. В Олексія Стецюка залишилися донька та онук.

“Лікарі боролися за життя військовослужбовця, але поранення були важкі. Олексій прагнув зробити цей світ кращим та віддав за це своє життя, захищаючи наш спокій та Україну до кінця”, — йдеться у дописі на Facebook-сторінці Пасічнянської громади.

Тіло Олексія Стецюка привезуть в Пасічнянську громаду 15 серпня по обіді.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.