“Прикарпатський експрес” курсуватиме з 15 серпня — Укрзалізниця

Новини, Суспільство, Туризм

З 15 серпня знову курсуватиме “Прикарпатський експрес”. Тепер потяг їхатиме за маршрутом Коломия — Львів.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Telegram-канал Укрзалізниці.

Поїзд відправлятиметься з Коломиї щоденно о 6:10 і прибуватиме до Львова о 10:40. У зворотному напрямку він їхатиме о 17:20 і прибуватиме до Коломиї о 21:47.

Маршрут пролягатиме через Івано-Франківськ, Калуш, Долину, Моршин та Стрий.

Також вже доступні квитки на “Буковинський експрес” № 702 Львів — Чернівці, який курсує через Івано-Франківщину.

“Поїзд проходить через Ходорів, Івано-Франківськ, Коломию та Снятин. Він відправляється зі Львова щоденно о 17:25 і прибуває до Чернівців о 22:17. Зворотно, з Чернівців, поїзд відходить о 7:30 і прибуває до Львова об 11:54”, — йдеться у дописі.

Що відомо

У травні 2021 Укрзалізниця запустила “Прикарпатський експрес”, який поєднував три туристичні регіони — Прикарпаття, Волинь та Галичину. Маршрут проходив через Калуш, Долину, Моршин, Стрий, Львів, Підзамче, Радехів, Стоянів, Горохів та Луцьк.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.