Івано-франківський університет розпочинає співпрацю з одним із кращих університетів Британії

Новини, Суспільство

Університет Короля Данила розпочав співпрацю з одним із кращих університетів Британії University of Exeter. Днями відбулася дистанційна розмова про спільні плани та презентація власних здобутків.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ДзеркалоМедіа.

Ця співпраця ініційована Фондом Президента України з підтримки освіти, науки та спорту, в партнерстві з об’єднанням університетів Великої Британії та Cormack Consultancy Group.
Мета програми – допомога українським ЗВО в умовах війни.
За профілем освітніх та наукових зацікавлень куратори проекту підібрали для УКД саме University of Exeter. І перший проректор УКД Михайло Косьмій обговорив з представниками University of Exeter можливості гостьових лекцій, проведення курсів англійської мови,
запровадження подвійних дипломів, здійснення академічних обмінів та спільну участь у міжнародних проєктах.
Відповідний меморандум буде підписано найближчим часом.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.