В окупованому Мелітополі пролунав потужний вибух – мер (відео)

Новини, Політика, Суспільство

Мер окупованого Мелітополя Іван Федоров повідомив, що близько 09:15 в п’ятницю у місті пролунав гучний вибух.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Федорова у Telegram.

“Щойно: один гучний вибух в мікрорайоні Мелітополя, в одному з дворів вулиці Гоголя. За словами місцевих мешканців, після вибуху в сторону мікрорайону поїхали швидкі”.

За попередньою інформацією, спрацював саморобний вибуховий пристрій. Федоров додав, що рух опору пильно стежить за колаборантами у Мелітополі та “знає кожного в обличчя”.

Мер пообіцяв надати пізніше детальну інформацію.

@gudzinskiy1 #федоров #мелітополь #орки #россия #путин #путін #тик_ток #тік_ток💥🔥 #зеленський #зеленский #запоріжжя💙💛 ♬ Воины света – Brutto

“За заслугами отримав один з очільників виборчого штабу Єдиной России – керівник пропагандистського відділу роботи з ЗМІ Олег Шостак. Близький поплічник Євгена Балицького, який протягом довгого часу був маріонеткою його приватного місцевого телеканалу МТВ-Плюс. Систематично транслюючи в етері карту України без Криму та сюжети про начебто палку любов мелітопольців до Росії. Підсумок: тепер Шостак точно не зможе сидіти на стільці рівно – його частину тіла для сидіння буквально підірвано”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.