“Не уявляв життя без України”. На Донеччині загинув військовий з Прикарпаття Сергій Матищак

Новини, Політика, Суспільство

На Донеччині загинув військовий з Прикарпаття Сергій Матищак. Боєць воював у складі 109 батальйону 10 гірсько-штурмової бригади. Військовий родом — із села Яблунька Солотвинської територіальної громади.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне Карпати.

Цю інформацію Суспільному підтвердила керівниця відділу культури Солотвинської громади Ірина Суслик.

З її слів, Сергій Матищак був учасником АТО, у 2014 році добровольцем пішов захищати Україну. З перших днів повномасштабного вторгнення також був на передовій.

“Це — палкий патріот. Сергій не уявляв свого життя поза межами України. Востаннє, коли він приїжджав додому, десь у травні-червні, то він сказав такі слова: “Я б хотів померти на полі бою за нашу Україну”. Ніби пророкував”, — каже Ірина Суслик.

Військовий загинув поблизу Бахмута. Йому було 38 років.

"Не уявляв життя без України". На Донеччині загинув військовий з Прикарпаття Сергій Матищак
Сергій Матищак. Фото: Краснопіль News

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.