Музика війни: топ-5 нових пісень, що пробирають до мурах (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Головна зброя артистів під час війни – музика.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на УНІАН.

Вони випускають нові пісні, які пробирають до мурах і під які ледь можна стримати сльози. Вони присвячені і коханню під час війни, і парам, які були змушені розлучитися на невідомий термін, і захисникам, які героїчно обороняють нашу країну.

Настя Каменських- “Коли мине війна”

Цю пісню Настя Каменських присвятила парам, яких розлучила війна. Але вона вірить в те, що скоро все закінчиться і люблячі серця знову возз’єднаються.

“Будеш ти любити мене, коли мине війна”, – це не сумнів, а впевненість в тому, що справжнє кохання здатне пройти через всі перешкоди і вистояти в найважчі хвилини. І нарешті знову об’єднати по-справжньому закохані серця”, – сказала Каменських.

Анна Трінчер і MBREEZE – “Ти робив мені каву”

Сьогодні ми всі розлучилися, але не через сварки або нелюбов, а через війну. Для багатьох з нас єдина можливість зустрітися з коханим – це зануритися в сновидіння.

100лиця & Skylerr – “Вечорниці”

Цей дует став справжньою ТікТок-сенсацією. Користувачі мережі зняли вже безліч кліпів під пісню “Вечорниці”. Також в треку є слова “Добрий день everybody”, які раніше вимовив Борис Джонсон.

Chico & Qatoshi – “Допоможе ЗСУ”

Ця пісня присвячена захисникам зі Збройних сил України. У ній співається про те, що саме воїни ЗСУ обороняють нашу країну і кожен день наближають нас до перемоги. А ми можемо їм тільки допомогти донатами.

Діана бігун – “в саду гуляла”

“В саду гуляла” – ще одна пісня, яка підкорила ТікТок. Дівчата активно знімають відео під цей трек і піднімають бойовий настрій українським військовим.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.