Акторка Сліванчук розповіла про травму сина у Буковелі і обурилася місцевою медициною

Здоров'я, Новини, Суспільство

Акторка Ганна Саліванчук, яка зараз із синами, Глібом та Микитою, відпочиває в Буковелі, розповіла про неприємну пригоду, що з ними трапилася.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Вікна.

6-річний Гліб сильно поранив коліно, і довелося накладати  шви, повідомляє  tabloid.pravda.com.ua.

Як розказала Ганна в Instagram, у місцевому медпункті з неї запросили 3500 гривень. Інакше ж не погоджувалися навіть оглянути дитину. Актриса викликала швидку, але її одразу попередили, що найближчий травматолог у Яремчі не стане зашивати Глібові рану, якщо той плакатиме. До лікарні Саліванчук зрештою повезла малого сама.

Зірка припускає, що тамтешній лікар був напідпитку. Також її обурило те, як він спілкувався з хлопчиком.

“Я кажу: “Не хвилюйся, зараз буде не боляче, нічого страшного не будуть робити. Лікар повертається і каже: “Не брешіть своїй дитині. Я зараз буду шити і робити шви. Так, дитинко, так, Гліб, зараз голка зайде тобі в коліно і буде зашивати”, – розповіла зірка.

Коли ж шви були накладені, лікар відмовився пояснити матері, як за ними доглядати, натомість просто пішов.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.