ЗСУ успішно відбивають ворожі штурми та ліквідовують розвідгрупи противника: головне зі зведення Генштабу

Новини, Політика, Суспільство
ЗСУ продовжують відбивати ворожі штурми та наближати нас до перемоги. 
Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.
• На Краматорському напрямку ворог вів наступальний бій в районі Верхньокам’янського. Вже традиційно зазнав втрат та відійшов.
• На Бахмутському напрямку розвідувальні групи противника були виявлені та знешкоджені в районах населених пунктів Бахмутське, Бахмут та Яковлівка.

• Противник намагався вести штурмові дії неподалік Бахмута, Зайцевого, Яковлівки та Вершини, успіху не мав, відійшов.
• На Авдіївському напрямку ворог вів наступальні дії у напрямках Пісків, Невельського та Авдіївки, успіху не мав, відійшов.
• Противник вів наступальні дії у напрямках Мар’їнки та Шевченко. Українські воїни зустріли окупантів точним вогнем та відкинули назад.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.