Шахраї на BlaBlaCar: франківчанка розповіла, як її намагались розвести на гроші (відео)

Відео-новини, Кримінал, Суспільство

Купити неіснуючі товари, житло або ж поїздку — такі види шахрайства на сьогодні є найпоширенішими.

Франківчанка Юлія ледь не стала жертвою шахраїв, інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ  з посиланням на ОТБ “Галичина“.

З початку повномасштабної війни кількість аферистів в Інтернеті зросла в сотні разів. Тепер, замовивши послуги навіть на перевіреному ресурсі, можна стати їхньою жертвою.

«Мій чоловік зараз в зоні бойових дій. Йому дали декілька днів відпустки і ми шукали якісь способи, як йому дістатись додому. Одна поїздка з’явилась. Ми її обрали, нам її підтвердили. Але образу, що вказала дівчина – перейти на переписку в Телеграм-канал», – розповіла Юлія Конох.

Для підтвердження поїздка дівчина попросила Юлію здійснити передплату. І надіслала посилання сайту, де здійснити платіж.

«Коли вона мені надіслала посилання – одразу ж коли я ввела номер картки – вибило помилку. Мене насторожило одразу те, що Приват одразу ж почав блокувати ці дії. Тоді я звернулась до кіберполіції», – продовжила франківчанка.

Кошти з банківської картки не зняло. Та обурило дівчину те, що її намагались обдурити тоді, коли в країні війна.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.