У Долині на Франківщині впіймали порушника комендантської години напідпитку

Кримінал, Новини, Суспільство

У Долині, що на Івано-Франківщині, затримали мотоцикліста напідпитку, який порушував комендантську годину.

Про це інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на голову Долинської громади Івана Диріва у Facebook.

Жителі громади, пише Іван Дирів, неодноразово скаржилися на чоловіка, який вночі катається на мотоциклі.

“Доброго вечора! Яка хвора людина вночі їздить по Грушевського? Дитина встає від шуму! Кожної ночі одне і теж! Дізнаюся, здам у військкомат! Нехай краще служить, а не “випендрюється” на ціле місто”, — написала Наталія Максимович у Facebook.

6 серпня приблизно о 2:00 мотоцикліста впіймали долиняни, які допомагають патрулювати інспекторам сектору оперативного реагування та контролю. Вони одразу викликали поліцейських.

“Слідчі з’ясували, що за кермом був місцевий житель у стані сп’яніння, що підтвердило тестування на місці. Чоловік також не мав відповідних документів”, — йдеться у дописі.

Долинські поліцейські оформили адміністративне порушення за ч. 1 ст. 130 КУпАП.

Комендантська година в Івано-Франківській області триває з 23:00 до 5:00. У цей час на вулиці мають право перебувати лише люди, які працюють у спецпідрозділах і забезпечують життєдіяльність міста за наявності перепустки.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.