Росія почала через пропаганду на Заході запускати тему переговорів: як це “працює”

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

Поточного тижня через іноземних спікерів та медіа російська пропаганда повідомляла про готовність Кремля до перемовин та відсутність потенціалу для наступу Збройних сил України. Вийшло одразу кілька заяв на цю тему.

Про це повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО України, пишещоденна онлайн – газета Голос ІФ.

За даними Центру, для своєї пропаганди Кремль залучає відомих політиків, організації та ЗМІ.

Спочатку міжнародна правозахисна організація Amnesty International у звіті звинуватила Україну в “порушенні законів війни” через нібито розміщення військових баз у житлових районах, школах і лікарнях.

Потім у самій Росії, посилаючись на статті Financial Times, Libération і El País, зробили висновок, наводячи його як доконаний факт, що Україна начебто не має планів деокупувати власні території.

Крім цього ексканцлер Німеччини Герхард Шредер заявив, що Росія готова сісти за стіл перемовин.

Насамкінець відомі своєю підтримкою Росії американський політик Джейсон Кроу та вчений Джефрі Сакс звинуватили США в розповсюдженні коронавірусу.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.