Маск вважає, що рецесія США неминуча і триватиме наступні 12-18 місяців

Економіка, Новини, Суспільство

Ілон Маск вважає неминучим майбутню рецесію економіки США, однак додає, що деякі макроекономічні проблеми вирішаться самостійно.

Про це інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на заяву на щорічних зборах акціонерів Tesla.

Макс прогнозує, що рецесія триватиме 18 місяців, проте її негативний вплив буде відносно помірним. Ще в травні цього року він говорив про початок рецесії й виявився правим.

Маск зазначив, що оптимістичний прогноз на решту року та на 2023 рік частково пов’язаний із доказами того, що інфляція в країні, яка наразі досягає 40-річного максимуму, може почати спадати.

Його прогнози щодо власної компанії “Tesla” на друге півріччя є більш оптимістичними. Цього місяця Tesla наближалася до 3 млн загальних продажів автомобілів, а до кінця десятиліття планує вийти на рівень у 20 млн автомобілів.

Для досягнення таких результатів компанія повинна залучити мінімум 12 заводів, кожен з яких вироблятиме до 2 мільйонів автомобілів на рік. Наразі Tesla управляє шістьма заводами, розташованими в США, Європі та Китаї.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.