Зливав дані РФ, відстрілювався при затриманні: СБУ викрила ексзаступника голови ГУР (відео+фото)

Відео-новини, Війна, Кримінал, Новини, Політика

Слідчі Служби безпеки України повідомили про підозру колишньому заступнику керівника Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Про це інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на пресслужбу СБУ.

Згідно з повідомленням спецслужби, генерал-майор підозрюється у державній зраді, а також у посяганні на життя працівника правоохоронного органу та незаконному зберіганні зброї.

@gudzinskiyrost #сбу #24лютого2022💔 #зсу🇺🇦 #тик_ток #україна_переможе🙏💙💛 #україна #россия #война💙💛 #tik_tok #тік_ток💥🔥 #прикордонники #війна #колаборантка ♬ Epic Music(830640) – Pavel

При цьому вказано, що співробітники СБУ затримали підозрюваного на початку повномасштабного вторгнення РФ, а наразі він перебуває під арештом.

 

За даними слідства, він передавав російським спецслужбам таємну і цілком таємну інформацію щодо актуальної військово-політичної ситуації в нашій державі.

Вказано, що під час обшуку за місцем роботи чоловік намагався застрелити представників слідчо-оперативної групи Служби безпеки з  пістолета Макарова.

Дослівно СБУ: “Затриманий був заступником голови ГУР МОУ з 2008 до 2010 років. Потім працював на різних посадах державної служби цього відомства, а також у лавах керівного складу Державного космічного агентства України.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.