Білоруських військових відправили тренуватися до Казахстану (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Білоруський військовий контингент візьме участь у спільному тактико-спеціальному навчанні у складі підрозділів сил спеціальних операцій збройних сил Республіки Казахстан та Республіки Білорусь.

Про це інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на Міністерство оборони Білорусі.

Кількість військових, яких відправили до Кахахстану, не уточнюється.

Навчання пройде на полігоні “Коктал” (м.Жаркент), а також території навчальних скель, вершин та перевалів Заілійського Алатау у період з 5 по 21 серпня.

За повідомленням Міноборони РБ, під час спільного навчання планується відпрацювати питання планування спеціальної операції, провести бойові стрільби, здійснити пошукові дії з використанням альпіністського спорядження, коригування вогню артилерії та наведення авіації.

Міністерство оборони Білорусі повідомило, що у російських навчаннях “Схід-2022” візьмуть участь більше 250 білоруських військових.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.