На Франківщині побільшало поліцейських патрулів

Новини, Суспільство

Прикарпатські поліцейські збільшили кількість патрульних нарядів у Івано-Франківській області.

Про це інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на поліціюяІвано-Франківської області.

Кількість патрулів в області збільшили від початку серпня. Додаткові наряди поліцейських патрулюють населені пункти області вдень та вночі, буквально – цілодобово.

“Посилену увагу приділяють місцям масових скупчень, а також паркам та скверам. Упродовж дня поліцейські патрулюють вулиці та закликають мешканців не нехтувати сигналами повітряної тривоги. Це оповіщення стало невід’ємною частиною нашого життя. Однак чимало людей сьогодні навіть не реагує на нього. Поліцейські регулярно проводять профілактичні бесіди з керівниками підприємств, які не зачинають свої заклади під час сирени. А ще нагадують мешканцям, що під час повітряної тривоги, необхідно поспішати в укриття.”, – розповідають у поліції.
Також особливу увагу патрулі приділяють людям, що зловживають алкоголем, а відтак схильні до хуліганських дій.
Поліцейські Прикарпаття нагадують усім мешканцям краю, дотримуватись комендантської години – необхідно. Запровадження забороненого часу – вимушений захід, що потрібний для безпеки громадян.
Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.