Два франківських університети – у ТОП-10 кращих вишів України

Без рубрики

Два франківських університети увійшли до десятки кращих вишів України у різних категоріях.

Про це інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на Бліц-інфо.

Так, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника увійшов в ТОП-10 кращих класичних університетів України та є ПЕРШИМ у рейтингу закладів вищої освіти Івано-Франківської області!

Такі дані опубліковано у Консолідованому рейтингу-2022 закладів вищої освіти на освітньому порталі Освіта.ua.

Університет не тільки вже багато років поспіль утримує першість серед ЗВО регіону та входить у десятку найкращих класичних університетів, а й другий рік поспіль займає 23 місце у консолідованому рейтингу всіх закладів вищої освіти України 2022 року. Консолідований рейтинг закладів вищої освіти України університетів охоплює результати 250 вітчизняних ЗВО.

А Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу увійшов до десятки найкращих технічних закладів вищої освіти України. Такі дані оприлюднив інформаційний ресурс “Освіта.ua” щодо технічних університетів України, що посіли найвищі місця в консолідованому рейтингу вищих навчальних закладів України 2022 року.

У якості вихідних даних для складання консолідованого рейтингу кращих технічних ЗВО України використані найбільш авторитетні серед експертів та засобів масової інформації національні рейтинги навчальних закладів України: «Топ-200 Україна», «Scopus» та «Бал ЗНО на контракт», кожен з яких використовує різні критерії оцінювання вищих навчальних закладів. Отриманий узагальнений рейтинг підсумовує рейтингові місця навчальних закладів за версією “Топ-200 Україна”, “Scopus” та “Бал ЗНО на контракт”.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.