Німецькі далекобійні РСЗО MARS II вже в Україні – Резніков (відео+фото)

Відео-новини, Війна, Новини, Політика

Міністр оборони Олексій Резніков повідомив, що німецькі далекобійні РСЗО MARS II вже прибули в Україну.

Про це інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на Twitter міністра

“В Україну прибув третій брат Long Hand Family (дослівно “сімейство довгої руки”, зазвичай так називають далекобійні системи ) – РСЗВ MARS II з Німеччини.

Дякую Німеччині та особисто моїй колезі міністру оборони Крістіні Ламбрехт за ці системи. Наші артилеристи вітають німецьких партнерів”.

Mars II/MLRS-E – реактивна система залпового вогню Mars II, що є ліцензійною копією американської M270 – РСЗВ.

 

ФОТО: АРМІЯINFORM

Під потреби бундесверу РСЗВ було доопрацьовано німецьким концерном Krauss-Maffei-Wegmann. Були збільшені розміри та маса.

Пускова установка являє собою 12 склопластикових напрямних для ракет — два одноразові бокси по шість ракет. Усі 12 ракет можуть бути випущені за 60 секунд.

РСЗВ оснащений новою системою управління вогнем EFCS (European Fire Control System), розробленою Airbus Defence and Space.

Залежно від типу боєприпасу дальність ураження становить 38-300 км.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.