Прикарпатка Анна Лащевська виборола “срібло” та “бронзу” на міжнародних змаганнях зі спортивної гімнастики

Новини, Суспільство

Прикарпатка Анна Лащевська виборола “срібло” та “бронзу” на змаганнях зі спортивної гімнастики на XVI літньому Європейському юнацькому олімпійському фестивалі.

Про це інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінці “НОК України та олімпійська команда”.

Змагання відбулися у Словаччині, у місті Банська Бистриця.

“Срібним став виступ 14-річної спортсменки у фіналі вправ на колоді, де вона отримала оцінку 13,000, поступившись лише віцечемпіонці турніру в абсолютній першості Амалії Пуфля з Румунії (13,366)”, — йдеться у повідомленні.

Як зазначають у НОК України, для Анни Лащевської — це друга нагорода у Банській Бистриці після “бронзи”, яку вона здобула у змаганнях змішаних пар разом з Радомиром Стельмахом зі Запоріжжя. Тренують прикарпатку Ірина Мельничук та Юлія Каюкова.

Прикарпатка Анна Лащевська виборола "срібло" та "бронзу" на міжнародних змаганнях зі спортивної гімнастики
Бронзова медаль Радомира Стельмаха і Анни Лащевської є історичною. Фото: Facebook/НОК України та олімпійська команда

Бронзова медаль Радомира Стельмаха і Анни Лащевської є історичною, адже такий вид програми, як змішані пари зі спортивної гімнастики, був представлений на ЄЮОФ вперше.

XVІ літній Європейський юнацький олімпійський фестиваль в Словаччині завершився 30 липня. “Срібло” Лащевської — шоста медаль юних українських гімнастів, а загалом — 16 нагорода України на ЄЮОФ-2022.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.