Десантник з Калуша, який збив крилату ракету, нагороджений орденом “За мужність”

Новини, Суспільство

31-річний калушанин, солдат 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Тарас Яцишин отримав орден “За мужність” ІІІ ступеня.

Про це інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на “Вікна“.

Тарас Яцишин нагороджений орденом “За мужність” Указом Президента Володимира Зеленського від 13 квітня, проте нагорода знайшла героя тільки зараз.

Десантник нагороджений за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, та вірність військовій присязі.

Калуський військовий із початку повномасштабного воєнного вторгнення РФ воює на передовій у складі 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних сил України. До 24 лютого Тарас Яцишин працював електрозварником у ТзОВ “Техкран сервіс”.

31-річний калушанин має досвід участі у бойових діях, адже з 2014 по 2016 рік у складі цієї ж бригади боронив Україну під час АТО/ООС.

Орден Тарас Яцишин отримав за збиту з переносного зенітного ракетного комплексу “Ігла” крилату ракету.

Удома з Перемогою на військового чекають батьки, рідні, кохана дружина Юліана і синочок, який дуже сумує за батьком. Артему скоро виповниться 4 роки.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.