З вересня кол-центр “Прикарпаттяобленерго” не прийматиме показники лічильника

Економіка, Новини, Суспільство
З 4 вересня диспетчери кол-центру АТ «Прикарпаттяобленерго»припиняють прийом показів лічильника електроенергії від побутових споживачів.

Таке рішення було прийняте для того, щоб розвантажити телефонні лінії для екстреного зв’язку, від якого залежить життя та здоров’я прикарпатців: повідомлень про обірвані проводи, аварійні вимкнення, поломки енергообладнання під напругою, небезпеки ураження струмом тощо.

До вересня, прикарпатцям слід обрати для себе зручний дистанційний спосіб передачі показів, інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ.

У компанії проаналізували, що з 13 тисяч тих, хто регулярно звітує за спожиту електроенергію за допомогою диспетчера кол-центру – 25% подає показник одночасно 2-3 способами, близько 45% можуть користуватися дистанційними способами передання показів, і лише близько 30% клієнтів не зможе подавати покази інакше, ніж через кол-центр.

Вже зараз диспетчери проводять інформаційну кампанію серед усіх користувачів. Їм повідомляють про зміни у процедурі та пропонують скористатись одним із онлайн-способів, допомагаючи зареєструватись:

  • через viber –бот https://cutt.ly/hRArBD0
  • через «Персональний кабінет споживача» на сайті обленерго або за посиланням https://my.oe.if.ua/
  • через чат-бот на сайті – https://oe.if.ua/uk
  • через SMS повідомлення (згідно тарифу Вашого оператора) на номер 2909 у форматі: 945, номер особового рахунку, показник, де 945 – код АТ «Прикарпаттяобленерго», а номер особового рахунку та 4 останні цифри з лічильника через пробіл після коду. Або для двозонних лічильників 945, номер особового рахунку й показник день/показник ніч.
  • зателефонувавши в Кол-центр за номером 0800-50-40-20 з мобільного, скористатися системою самообслуговування, а саме: в голосовому меню вибрати функцію – «Внести показник лічильника», натиснути «2».
Не оминули увагою людей похилого віку, тих, у кого немає смартфонів, та тих, хто через стан здоров’я не може подати показ іншим способом. Під час прийому показів у липні та серпні, диспетчери формуватимуть базу клієнтів, які через фізіологічні чи технічні причини не можуть подати показник електроенергії самостійно. Таким клієнтам диспетчери дзвонитимуть самі.
Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.