“Посварилися за Україну”: у Туреччині поляки відгамселили росіян, адміністрація готелю стала на бік поляків

Новини, Політика, Суспільство, Туризм

Цікаві події починають відбуватися у Туреччині. Так, як європейські курорти практично не доступні для росіян, ті для відпочинку надають перевагу турецьким містам. Але і там там їх зустрічають своєрідно. Так, недавно група росіян поскаржилася на побиття польськими туристами на одному з відомих турецьких курортів.

Про це пише видання “Новий час”, передає щоденна онлайн – газета  Голос ІФ.

При цьому, як стверджують кремлівські ЗМІ, адміністрація не лише не втрутилася у ситуацію, а й нібито навіть підтримала поляків.

«13 липня у готелі група з чотирьох поляків вдень напала на хлопця у ресторані. Працівники служби безпеки готелю та обслуговуючий персонал мовчки спостерігали за тим, що відбувається, і не втручалися, незважаючи на крики та прохання пари, яка намагалася самостійно розняти колотнечу», — йдеться у повідомленні в одному з російських Telegram-каналів.

За словами росіян, приводом для бійки стала суперечка щодо повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Також на цьому курорті сталася бійка між жінками.

Підсумком конфлікту стало затримання одного з російських туристів за навмисне провокування агресії.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.