В Івано-Франківську фірма росіянина через суд намагалася повернути автомобіль переданий ЗСУ

Кримінал, Новини, Суспільство

Івано-Франківський окружний адміністративний суд відмовив у задоволенні позовних вимог ТОВ, власником якого є громадян рф.

Позивач просив суд зобов’язати Івано-Франківський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки, повернути йому транспортний засіб, – повідомляє пресслужба суду,  інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ.

«Позивач обґрунтовує свої позовні вимоги з позиції відчуження спірного транспортного засобу. Проте в матеріалах справи наявні докази не відчуження транспортного засобу, а вилучення його на момент дії воєнного стану.

Процедура повністю дотримана. Зокрема частковий наряд підписаний головою Івано-Франківської районної державної адміністрації та скріплений печаткою, після отримання автомобіля сторонами підписаний акт приймання-передачі транспортних засобів і техніки від 24.03.2022 та внесений у список відібраних машин для військової частини», – йдеться у рішенні суду.

Таким чином, судом встановлено, що відповідач правомірно вилучив транспортний засіб з подальшим його поверненням під час демобілізації та компенсації шкоди, завданої транспортним засобам і техніці внаслідок їх залучення під час мобілізації.

«Доказів примусового відчуження транспортного засобу суду не надано», – зазначається у рішенні.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.