36 тисяч гривень вторгували на благодійному ярмарку в Калуші. Гроші витратять на прилади нічного бачення

Новини, Суспільство

Громадська організація “Союз українок” днями організувала у Калуші автентичний ярмарок. Під час дійства вдалося зібрати майже 36 тисяч гривень, які витратять на прилади нічного бачення для ЗСУ.

Про це інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на “Галку“.

Як повідомляють на сторінці ГО у фейсбуці, до ярмарку долучилися пів сотні учасників, серед яких волонтери, митці, майстрині та майстри, фермери, виробники та підприємці. Всі долучилися, щоб зібрати кошти на придбання приладів нічного бачення для захисників.

“Кожний метр площі був наповнений усім українським.

Товари крафтових виробників, роботи прикарпатських митців і майстрів, страви та перепічка за особливими галицькими рецептами, вироби ручної роботи, авторські напої та патріотичні вироби, патріотичні зачіски та аквагрим”, – діляться в “Союзі українок”.

Так, вдалося вторгувати 35 тисяч 902 гривні.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.