“Ситуація не радує. росія зникне” – диверсант гіркін-стрєлков (відео, останнє інтерв’ю)

Відео-новини, Новини, Політика

Гіркін – стрєлков відомий в Україні та на росії диверсант, терорист, який приймав участь в анексії автономної республіки Крим в лютому та захопив Слов’янська Донецької області в квітні 2022 року дав велике інтер’ю в якому розповів, що ситуація на фронті не радує, а росія зникне.

Про це інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ.

Але не треба думати, що цей фашист закликає до миру і виведення окупаційних російських військ з України, навпаки він хоче повністю захопити та знищити нашу державу провівши черговий геноцид українського народу.

Це інтерв’ю важливо побачити тим хто вважає, що з росією можна розмовляти і домовитись “десь посередені”.

Тільки повна військова поразка рашистських окупаційних військ в Україні, звільнення окупованих територій, кретична ситуація в економіці росії та голодний бунт рабів цієї недоімперії дозволить України досягти тривалого миру.

Подробиці на каналі Ростислав Гудзінський. Не забудь підписатися, тут уся правда про війну росії проти України, Герої України, новини політики та економіки!

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.