Івано-Франківщина на 22 позиції серед «тривожних» областей України (фото)

Новини, Політика, Суспільство

Визначили найбільш «тривожні» області України станом на ранок 25 липня, де за п’ять місяців російського повномасштабного вторгнення найчастіше й найдовше звучали сирени.

Цю інформацію опублікували у Telegram каналі «UA War Infographics», передає щоденна онлайн – газета  Голос ІФ.

Так, у Луганській області тривога фактично не припиняється.

У Харківській області за час вторгнення тривога лунала найчастіше. Водночас Україна не може отримувати інформацію про повітряні тривоги з тимчасово АРК і Севастополя.

Нагадаємо, якщо у вас немає можливості вийти з квартири, перебувайте якомога далі від вікон та дверей, наприклад, у ванній чи коридорі.


Що робити якщо сирена «застала» в громадському транспорті?


У комунальному підприємстві «Електроавтотранс» пояснили, як діяти, коли чуєте сирену у маршрутці. Відтак, якщо звук тривоги застав у громадському транспорті, потрібно негайно вийти з транспортного засобу.
Не потрібно прирікатися з водієм: «Я тут пересиджу», а треба направитися в найближче укриття.

Що робити якщо сирена «застала» на вулиці?


Якщо сирена застала вас на вулиці, негайно направляйтесь в найближче укриття, або ж ховайтеся у місці, яке закрите бетоном — це допоможе захиститись від уламків.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.