Для 12 ОМОНівців із острова Сахалін на росії у м. Лисичанську “спеціальна військова операція” завершилась грузом “200” (відео+переписка)

Відео-новини, Новини, Політика, Суспільство

Російські окупанти в тимчасово окупованому місті Лисичанську повідомляють про позитивне завершення “спеціальної військової операції” для 12 ОМОНівців із далекого острову Сахалін на Далекому Сході на росії.

Про це інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ.

Якщо загиблим рашистам пощастить то вони поїдуть грузом 200 у поітиленових пакетах за 9000 км. додому і їх поховають у крижані Сахалінській землі. Їхні ж родичі, якщо пощастить отримають компенсацію і закрити іпотеку чи придбати новеньку Ладу -Калину про які так мліять росіянці.

Подробиці на каналі Ростислав Гудзінський. Не забудь підписатися, тут уся правда про війну росії проти України, Герої України, новини політики та економіки!

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.