В Івано-Франківську волонтери збирають одяг для поранених військових

Новини, Політика

В Івано-Франківську волонтери збирають речі та гроші для поранених військових, яких лікують у місцевому госпіталі.

Про це пише щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на волонтерку Людмилу Лінник.

“Ворог не спить. У нас є багато поранених. Хлопців у госпіталі привозять у їхній військовій формі. Але не до всіх можуть приїхати родичі чи передати їм зручний одяг. Тому ми знову оголошуємо збір одягу для військових, які перебувають у госпіталях”, — йдеться у дописі.

Людмила Лінник повідомила, що бійцям потрібні футболки, спортивні костюми, шорти, светри на замку. Речі можуть бути не новими, але в гарному стані, випрані та попрасовані. Також потрібні труси та шкарпетки, але ці речі повинні бути новими. Зі слів Людмили Лінник, розміри речей можуть бути різними, а кольори та принти — будь-якими.

Одяг прийматимуть в офісі громадської організації “Громадська ініціатива Галичини”, що на вулиці Довгій, 26. Одяг можна приносити з понеділка до середи з 11:00 до 16:00. Також волонтери просять підтримувати військових грошима. Реквізити для допомоги можна знайти за посиланням.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.