У Калуші до кінця літа планують облаштувати нову домівку для вимушених переселенців (фото)

Новини, Суспільство

У Калуші продовжують шукати можливості, щоб створити умови для тимчасового проживання людей, які приїхали із зони бойових дій.

 

Про це пише щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланнм на ПІК.

Цього тижня в одному з сіл Калуської громади відбулась зустріч з представниками благодійного фонду “Move Ukraine” та засновницею Фонду родини Богдана Гаврилишина Патрісією Шморгун-Гаврилишин, які активно підтримують Калуську громаду з перших днів війни.

Метою зустрічі було облаштування приміщення для людей, які залишились без домівок. Роботи багато, але проєкт планують виконати до кінця літа, йдеться у повідомленні Калуської міської ради.

Раніше йшлося, що за допомогою інвестора з Угорщини у Калуші можуть розмістити ще 70 переселенців.

На сьогодні саме стільки людей продовжують проживати у закладах освіти. А тому є потреба в допомозі із житлом для постраждалих від війни.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.