У Франківську арештували чоловіка, який розбещував 5-річну дочку

Кримінал, Новини
На Прикарпатті обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою стосовно 55-річного місцевого жителя за підозрою у розбещені малолітньої дитини, виготовленні та зберіганні дитячої порнографії.
Про це інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ  пресслужбу Івано-Франківської обласної прокуратури.

Його судитимуть за ч. 2 ст. 156 та ч. 1,2,3 ст. 301-1 КК України. Санкція цих статей передбачає позбавлення волі до 12 років.
За даними слідства, підозрюваний вчиняв розпусні дії сексуального характеру щодо своєї 5-річної доньки.
Так, він розбещував дитину та знімав все на телефон.
Під час обшуків за місцем проживання зловмисника працівники кіберполіції спільно зі слідчими поліції виявили та вилучили комп’ютерну техніку та мобільний телефон з відеофайлами протиправного характеру.
Після експертизи слідчі підтвердили, що підозрюваний знімав та зберігав дитячу порнографію. Слідчим він розповів, що ці відео не розповсюджував.
Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.