У Франківську затримали співмешканців, які займалися наркоторгівлею

Кримінал, Новини, Суспільство

Двоє співмешканців розповсюджували особливо небезпечні психотропні речовини на території обласного центру.

Про це пише щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на поліцію області.

Свою діяльність фігуранти провадили серед потенційних клієнтів. Одну із фігуранток слідчі затримали в процесуальному порядку, іншому повідомлено про підозру.

Співробітники поліції встановили, що з квітня поточного року 28-річна франківка зі своїм 32-річним співмешканцем розповсюджували особливо небезпечні психотропні речовини на території Івано-Франківська.

Після чергової оборудки з продажу заборонених речовин оперативники затримали жінку. В ході обшуку під час затримання у неї вилучено згортки із речовиною, схожою на психотропну, та грошові кошти.

Все вилучене направили на експертизу. Правопорушницю затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури обом фігурантам повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

Йдеться про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у великих розмірах.

Слідчі подали клопотання до суду щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

 

За скоєне їм загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Також проводяться заходи зі встановлення злочинних зв’язків вказаних осіб, інших можливих каналів придбання та розповсюдження заборонених речовин.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.