Розвідка Британії назвала важливу ціль Росії на Донеччині

Новини, Політика

Контроль над трасою E40, що з’єднує Донецьк та Харків, ймовірно, стане важливою ціллю для Росії, яка намагається просунутись у Донецькій області.

Про це повідомиляє  щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на “Європейську правду“.

“Російська артилерія продовжує завдавати ударів по району Слов’янська на Донбасі з району Ізюма на півночі і району Лисичанська на сході. Російські сили, ймовірно, здійснили ще кілька невеликих територіальних просувань у районі Попасної”, – йдеться у зведенні.

Тимчасом, бої з району Ізюма продовжують концентруватися вздовж напрямку головної дороги Е40

“Контроль над трасою E40, що з’єднує Донецьк та Харків, ймовірно, стане важливою ціллю для Росії, яка намагається просунутись у Донецькій області”, – заявила британська розвідка.

Напередодні у розвідці Британії повідомили, що Росія, ймовірно, готується до нового наступу в Україні, стягуючи до російсько-українського кордону резерви з різних регіонів.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.