Авіаудар поблизу Верхнього Салтова, і знову Чорнобаївка. Оперативна інформація

Кримінал, Новини, Суспільство

Оперативна інформація станом на 06.00 10.07.2022 щодо російського вторгнення .

Про це повідомиляє  щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на Генштаб ЗСУ.

▪️На Сіверському напрямку противник здійснював обстріли та авіаудари по кільком населеним пунктам. Вів повітряну розвідку із застосуванням БпЛА.

▪️На Харківському напрямку основні зусилля ворог зосереджує на недопущенні просування наших військ.

▪️Авіаудар зафіксовано поблизу Верхнього Салтова. З території Бєлгородської області окупантами завдано ракетного удару по місту Харкову крилатою ракетою типу “Іскандер”.

▪️На Слов’янському напрямку ворог здійснював вогневе ураження позицій наших військ, провів розвідку боєм штурмовою групою в районі населеного пункту Долина, успіху не мав, відійшов.

▪️На Краматорському напрямку відзначено переміщення окремих підрозділів в район Білогорівки.

▪️На Бахмутському напрямку авіаційних ударів завдано неподалік Берестового та Спірного.

▪️На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках, з метою сковування, противник здійснив артилерійські обстріли та завдав авіаударів в районах кількох населених пунктів.

▪️На Південнобузькому напрямку ворог зосереджує зусилля на недопущенні наступу Сил оборони України.

▪️У готовності до завдання ракетних ударів по об’єктах на території України противник утримує до 3 носіїв високоточної зброї.

▪️Українські ракетно-артилерійські підрозділи завдали два удари по командних пунктах, скупченню техніки та польових складах боєприпасів противника в районі Чорнобаївки.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.