Другий автобус із дітьми відправили з Івано-Франківська на оздоровлення за кордон

Новини, Суспільство

З Івано-Франківська на оздоровлення до міста Ополє відправився другий автобус із дітьми.

Про це повідомиляє  щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на очільника громади Руслан Марцінків.

Відомо, що це діти пільгових категорій, особливо сімей, в яких хтось із батьків загинув на війні, з-поміж учасників бойових дій, а також внутрішньо переміщених осіб.

“Хочеться звісно, аби якомога більше українських дітей змогли відпочити у спокійних умовах. Наразі дякуємо нашим містам побратимам, зокрема: Ополе, Рибник та інші, які приймають дітей”, – каже мер Франківська.

Продовж літа, близько 450 дітей зможуть оздоровитись за кордоном.

До слова, поїхати на відпочинок можуть як діти Івано-Франківської громади, так і діти-переселенці. Однак, потрібна довідка-підтвердження приналежності до пільгової категорії.

Детальніше щодо умов поїздки та перелік необхідних звертайтесь за тел: 53 40 79 (Департамент молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради).

Знайти актуальну інформацію про поїздки та зареєструвати дитину можна ТУТ.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.