Ще один прихисток для переселенців буде у Коломиї

Новини, Суспільство

На вулиці Гнатюка сьогодні закипіла робота. Там почав роботу волонтерський рух «Будуємо Україну Разом». Люди з різних кутків нашої держави змінюють частину приміщення колишнього садочка, щоб перетворити його на прихисток для вимушених переселенців.

Про це повідомив міський голова Богдан Станіславський, пише щоденна онлайн – газета  Голос ІФ  з посиланям на Бліц-інфо.

Тут зможе мешкати від 50 до 90 людей, для яких буде зроблено все необхідне, щоб нормально жити та соціалізуватись у Коломиї.

Ініціаторами такої зміни старого садка стали громадська організація «Трикутник» разом з громадською спілкою «Мережа правового розвитку» у рамках проєкту «Вулик Змістів». Прямо зараз БУР ремонтує комунальну будівлю. Значну частину робіт та матеріалів профінансувала міська рада. До спільної справи доєдналися Українська освітня платформа, яка частково допоможе з меблями, та ГО «Молодіжна організація «Стан», яка допоможе з кухнею“,- йдеться в дописі.

Раніше у місті самостійно відкрили два прихистки на базі колишніх тубдиспансеру та шкірвендиспансеру.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.