Університет Короля Данила підписав меморандум про гранти для вступників – УБД, учасників війни та їхніх дітей

Економіка, Новини, Суспільство

Франківський Університет Короля Данила взяв на себе зобов’язання надавати гранти на 50% оплати навчання у виші для окремої категорії вступників з числа пільгових категорій. Зобов’язання уклали в меморандум, який підписали у виші за участю представників місцевих громадських організацій.

Про це інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ  з посиланням на сторінку УКД у фейсбуці. Підписання меморандуму ваідбулося сьогодні.

Університет Короля Данила, в особі ректора Мирослава Луцького, підписав меморандум про співпрацю з Громадською організацією «Івано-Франківська обласна спілка сімей загиблих, померлих та безвісти зниклих в зоні АТО», в особі голови Степана Чомка, та Всеукраїнською громадською організацією «Добровольчий Український Корпус», в особі керівника Віталія Мартинова.

Підписання меморандуму відбулось за підтримки та сприяння керівника Відділу в Івано-Франківській області Міністерства у справах ветеранів України Володимира Веркальця.

Завдяки цьому меморандуму діти учасників бойових дій, війни, діти постраждалих учасників Революції гідності, учасники бойових дій та війни, бійці-добровольці та інші вступники, що належать до визначених категорій, отримають грант на 50% оплати вартості навчання на підставі укладеного договору про співпрацю.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.